מחפשים קינוח טעים לאירוע מיוחד? דוכן קרפ צרפתי הוא התשובה.

אנו נכין את הקרפ מול האורחים ונפנק במגוון תוספות וממרחים: שוקולד נוטלה, שוקולד השחר, ממרח חלווה, ממרחי שוקולד אגוזים וחמאת בוטנים.

בנוסף, תוספות מדליקות: סוכריות צבעוניות, עדשים, מיני מרשמלו, שברי אגוזים, קוקוס ועוד…

איך מכינים קרפ צרפתי?

אפשר לקנות מאיתנו אבקה להכנת קרפ צרפתי מושלם במחיר משתלם במיוחד.

crepe3

בתמונות:

קרפ צרפתי טבעוני עם שוקולד בלגי, תותים ובננות.

קרפ צרפתי עם שוקולד נוטלה, ממרח וניל ושברי אגוזי מלך.

קרפ של כוכבים: קרפ צרפתי עם שוקולד בלגי, תותים וקרמבולה.

 אם תרצו קרפ צרפתי טבעוני, זה המתכון בו אנו משתמשים והוא יוצא ממש טעים,

מתכון לקרפ טבעוני (מספיק ל 20 יחידות):

vegi-crepe-3s

1 ליטר חלב סויה

1.1 ליטר מים

300 מ”ל קרם קוקוס

170 גרם סוכר (אני משתמש בסוכר לבן, אבל אפשר גם חום)

50 מ”ל תמצית וניל

1.4 ק”ג קמח

2.5 כפיות סודה לשתיה

1.25 (בערך 3 גרם) מלח

אופן ההכנה:

בקערה גדולה ערבבו היטב את חלב הסויה, המים, קרם הקוקוס, הסוכר ותמצית הוניל.

הוסיפו קמח מנופה, מלח וסודה לשתיה, בחשו עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.

כוונו את מכשיר הקרפ ל 200 מעלות.

בעזרת מצקת מיזגו בלילה למרכז המכשיר ובעזרת ידית ה “T” מרחו את הבלילה באופן אחיד.

המתינו מעט עד שהצד התחתון יקבל גוון צהבהב/חום בהיר והפכו את הקרפ בזהירות.

כעת, קפלו את הקרפ לחצי והוסיפו את התוספות הרצויות לכם.

לקרפ טבעוני ניתן להוסיף:

קונפיטורות (קונפיטורת תות שדה)

בננות

דבש, תפוחי עץ וקינמון

תות שדה

ממרח תמרים או ממרח חרובים

קיוי וכל תוספת העולה על דעתכם.

בתאבון…

אם תהיתם איך מכינים קרפ צרפתי, אז יש לנו סרטון קצר שמדגים הכנת קרפ צרפתי: